Acasă Brand Dormeo Topper | Saltea Suplimentara Pillow Top Memory | Reducere

Dormeo Topper | Saltea Suplimentara Pillow Top Memory | Reducere

1127
0

Topper-ul Dormeo este solutia ideala pentru canapele! Acest topper are 2 parti 3 cm de spuma ferma Ecocell si 1 cm de spuma cu memorie pentru o senzatie placuta de confort.

Husa este tratata cu CleanEffect pentru protectie avansata impotriva acarienilor. In plus, sistemul AirX asigura o mai buna aerisire a topper-ului.

Proaspat, igienic si uscat

Datorita tratamentului CleanEffect, husa are proprietatii antibacteriene si antialergice, fiind recomandata persoanelor care sufera de alergii si probleme respiratoriii.

Sistemul AirX

Sistemul special AirX permite circulatia aerului, pastrand mereu topper-ul uscat si racoros.

Calitate Dormeo la cel mai bun pret

Topper-ul Dormeo este facut din acelasi material ca si saltelele, dar este mai subtire. Iti transforma canapeaua intr-un loc de dormit extrem de confortabil si de sanatos.

Saltea suplimentara Pillow Top Memory 4 cm Memory

DESCRIERE
Aceasta saltea suplimentara Pillow Top Memory iti ofera senzatia de lux mult asteptata. Schimba-ti confortul actual al saltelei cu un produs premium care asigura o repartitie ortopedica a greutatii corpului pe toata suprafata saltelei si de asemenea ofera o pozitie naturala a coloanei vertebrale in timpul somnului.
Bucura-te de un somn linistit si confortabil pe aceasta saltea disponibila acum in magazinul nostru online.

TEHNOLOGIE PRODUS
Salteaua Suplimentara Pillow Top Memory este confectionata dintr-un strat de spuma VascoElastic Memory cu densitate de 55Kg/m3 si grosime 4 cm. Flexibilitatea si elasticitatea naturala a materialului VascoElastic Memory va permite sa aveti o saltea ideala. Stratul de Memory are abilitatea sa ofere atat confortul cat si suportul ortopedic necesar. Spuma Memory se muleaza conform pozitiei de dormit iar pe masura ce corpul dumneavoastra este inconjurat de un confort nemasurat, stratul de memory ajuta la reducerea punctelor de presiune care pot cauza deranjul din timpul noptii. Mai putine puncte de presiune inseamna o circulatie mai buna a sangelui.

Grosime Spuma Memory: 4 cm
Densitate material suprafata: 480 gr/m2
Densitate Spuma Memory: 55 Kg/m3

HUSA DE SUPRAFATA
Salteaua Suplimentara Pillow Top Memory detine o husa de acoperire cu densitatea de 400 g/m2.

Tags: saltele dormeo, saltele, saltea, saltea dormeo, dormeo pret, dormeo siena, dormeo reducere, dormeo siena sofa, dormeo canapea, dormeo canapele, saltea dormeo canapea, dormeo pentru canapea, dormeo teleshopping, saltea dormeo teleshopping, Pillow Top Memory,Salteaua Suplimentara Pillow Top Memory

Articolul precedentStil Vestimentar Masculin
Articolul următorPantofii cu platforma- Oxford Platforms – Tendinte 2015