Acasă Barbati Uimitoarele creme antirid cu venin de sarpe

Uimitoarele creme antirid cu venin de sarpe

1766
0

Desi sunt considerate semne ale imbatranairii pielii, ridurile nu asculta de varsta biologica. Sunt destul de des intalnite cazurile in care primele riduri apar in jurul varstei de 25 de ani. Este asta un motiv de ingrijorare? Ce putem face pentru a pastra un ten luminos si cat mai lipsit de riduri? Cosmeticienii explica faptul ca nu doar anii ci si mostenirea genetica sau factori precum frigul ori radiatiile solare pot duce la degradarea pielii.Ridurile sunt pliuri ale pielii, care se formeaza datorita actiunii musculaturii situate imediat sub aceasta. Metodele de prevenire au ca numitor comun pastrarea calitatii pielii.

In sprijinul atenuarii ridurilor, din lumea reptilelor vine si o alternativa la tratamentul cu Botox: crema pe baza de venin de sarpe, care reduce ridurile in mod miraculos.

Crema are acelasi efect paralizant ca veninul, oprind aparitia ridurilor. Spre deosebire de tratamentele cu Botox, avantajul acestor creme este ca nu ai nevoie de injectii, iar rezultatele se vad intr-un timp foarte scurt.

Crema nutritiva cu venin de vipera de la Favisan este potrivita pentru tenul ridat. Ea contine  venin de Vipera Ammodytes, spirulină, ulei de argan bio, ulei de avocado, extract 11 plante, extract din germeni de grâu, ulei de măsline bio, miere, vit. A, vit. E.

Cercetătorii au descoperit că veninul de viperă este asemănător Botoxului, însă trebuie aplicat în compoziția cremelor. Este indicat atât femeilor, cât și bărbaților.

Tratamentele estetice evoluează zi de zi, iar metodele și tehnicile care până nu de mult treceau drept inovatoare, s-au perfecționat sau au fost deja înlocuite de altele, care oferă alternative mai avantajoase. Între acestea din urmă, veninul de viperă este un produs revoluționar, avangaridst în lumea cosmeticii, dar totuși, la îndemâna tuturor. Se recomandă în tratamentul de întinerire facială, fiind similar Botoxului, dat fiind că provoacă un blocaj neuromuscular, prin care relaxează mușchii în mod aproape surprinzător. Totuși, spre deosebire de Botox, veninul de viperă se aplică în creme, nefiind injectabil.

Tags: crema cu venin de sarpe, crema cu extract de sarpe, babaria snake venom, babaria crema, babaria online shop,cosmetice babaria, babaria,  veninul de viperă, babaria rosa mosqueta lotiune de corp impotriva vergeturilor, cosmetice babaria, cosmetice orange care, babaria rosa mosqueta, creme cu efect botox, ridurile fetei, ridurile din jurul ochilor tratament naturist, ridurile din jurul gurii, ridurile din jurul ochilor, ridurile de expresie, ridurile de sub ochi, ridurile de pe frunte, riduri fine de sub ochi, botox, scapa de riduri, antirid puternic, antirid naturist, antirid barbati, antirid natural, antirid ochi, antirid ochi natural

Articolul precedentCizmele acestei toamne: cizmele înalte până la genunchi
Articolul următorBentite par – de fite pentru fetite