Acasă Femei Paltoane Dama Toamna Iarna

Paltoane Dama Toamna Iarna

940
0

Paltoane Dama Toamna Iarna Outlet Online

Sezonul răcoros este prezent în cea mai mare parte a anului. Acesta începe foarte timid în septembrie cu nopți reci și ploi dese și se termină prin luna aprilie, după care vara începe timid în luna mai să își intre în drepturi pentru ca apoi să ne bucurăm cât mai mulți de trei luni de căldură.

Unul dintre cele mai importante lucruri în acest sezon răcoros, este geaca sau paltonul asortat vestimentației, pentru a vă putea proteja de frig. Atât gecile cât și paltoanele, sunt obiecte vestimentare care trebuie să existe în garderoba oricărei femei, deoarece astfel ea poate să asorteze totul, de la o ținută casual la o ținută elegantă. Acestea sunt foarte importante, deoarece în sezonul rece sunt primele care sunt observate de către cei din jurul nostru, sunt cele care ne țin cald și ne ajută să ne bucurăm de sezonul răcoros.

Paltoanele pot fi asortate cel mai ușor unei ținute elegante, punând mai mult accent eleganței și formei corpului. Paltoanele sunt lungi, acoperă pulpa piciorului și coapsele, astfel protejând o mare suprafață a corpului de frig.

Gecile scurte sau lungi, cu puf, striații sau de fâș, îmblănite sau nu, pot oferi de asemenea atât un aspect elegant cât și unul casual, ele putând fi foarte ușor asortate unei ținute și oferind o protecție corpului asupra vântului și frigului.

Poncho-urile sunt intermediarul gecilor și paltoanelor, acestea putând de asemenea să fie asortate la orice stil de îmbrăcăminte. Ele sunt create dintr-un material mult mai subțire, astfel primăverile și toamnele se bucură foarte ușor de ele, sau serile răcoroase de vară.

Paltoanele de dama din stofa te fac să ieși în evidență prin croiala clasică și nuanța simplă, foarte ușor de asortat.

Croiala masculina este vedeta sezonului in acest an in categoria paltoane dama iar reverul lucrat atent si captuseala fina ii dau un plus de rafinament!

Poartă-l cu botine sau cizme în aceeași culoare sau negre si adaugă un plus de culoare adăugând o eșarfă. Puloverele lungi pot fi evidențiate dacă nu închizi nasturii.

Articolul precedentStreet Style Incearca o Rochie Sport
Articolul următorModele de Rochii cu Paiete