Acasă Barbati Jack & Jones Romania Outlet Online | Barbati

Jack & Jones Romania Outlet Online | Barbati

1887
0

JACK & JONES este stilul bărbătesc modern, creat pentru bărbații plini de încredere, dar echilibrați, care trăiesc viața la maxim. Caracteristicile specifice brandului sunt, înainte de toate, combinațiile îndrăznețe de culori, imprimeurile interesante de pe tricouri și calitatea excepțională a blugilor, creați de către cei mai buni specialiști italieni ai firmei.

Povestea JACK & JONES a început în anul 1990, când un tânăr şi energic reprezentant al companiei Bestseller a ajuns la târgul de modă din Oslo cu o colecţie atent selectată care viza tinerii bărbaţi. Modul în care a fost apreciată a depăşit toate aşteptările, astfel încât metropola norvegiană a fost martorul naşterii noii mărci independente de modă pentru bărbaţi.

În anii următori, Jack & Jones şi-a creat poziţia unei dintre cele mai puternice mărci de modă jeans , deschizând rapid sute de magazine fixe. În prezent, Jack & Jones este unul dintre liderii modei pentru bărbaţi, cu peste 1 000 magazine în 38 ţări şi cu 1 000 de parteneri angro în toată lumea.

Deși jeanșii sunt încă o parte importantă a produselor Jack and Jones, compania produce astăzi și o mulțime de alte piese vestimentare, incluse în colecții care și-au căpătat un renume mondial: Jack and Jones Vintage Clothing, Jacj and Jones Originals, Premium sau Tech.

Fiecare colecție este realizată de o echipă de designeri independenți, care produce idei deosebite și reușește să mențină colecțiile brandului într-un aer modern și plăcut.

Bărbații puternici, care știu cum să își contureze o personalitate puternică, pot opta pentru haine deosebite, cu imprimeuri îndrăznețe și cu croieli de bună calitate care rezistă. Poți descoperi tricouri, jeansi, geci, pantaloni sau chiar încălțăminte Jack and Jones care să îți satisfacă toate nevoile legate de haine.

Articolul precedentBlugi Cheap Monday Romania Online
Articolul următorFemei Haine Outlet Online – Romania | REDUCERI