Acasă Femei Extensii, cozi, peruci si bretoane din par | Cele mai bune preturi

Extensii, cozi, peruci si bretoane din par | Cele mai bune preturi

39
0

Extensii, cozi, peruci si bretoane din par

Extensii, cozi, peruci si bretoane din par natural sau artificial

Nimic nu este mai pretios pentru frumusetea si imaginea de sine unei femei decat podoaba capilara.

In cazul in care iti doresti o schimbare de stil, extensia de par poate fi solutia potrivita pentru tine. Procedeul presupune lungirea firelor din par prin prinderea unor fire de par noi de cele care exista deja. Parul care se ataseaza celui existent este par natural, netratat chimic si nu trebuie aplicat pe un par mai scurt de 10 centimetri de la radacina firului de par.

Cu ceva timp în urmă extensia părului era un răsfăţ doar pentru celebrităţi şi oamenii bogaţi, acum însă, fiecare poate beneficia de această procedură pentru a-şi schimba propriul stil.

 

cozi-din-par-natural

Extensiile de păr sunt confecţionate dintr-o gamă largă de fibre sintetice şi din păr uman.

Părul sintetic este în general mai ieftin decât cel uman şi se poate găsi într-o gamă largă de texturi şi culori, de la naturale până la cele mai extravagante.

Părul natural însă, este mult mai rezistent la temperaturi înalte. Deci îndreptarea termică sau ondularea va constitui o opţiune doar pentru extensiile din păr natural.

Extensiile de păr sunt uşor de îngrijit, se spală la fel ca parul natural, cu unele indicaţii. De obicei se recomandă un şampon uşor sau chiar unul pentru spălarea perucilor. Extensiile combinate din păr natural şi artificial necesită o atenţie deosibită în cazul coafării. Temperaturile înalte pot topi firele de păr artificial. În timpul pieptănatului acordaţi atenţie locului unde s-au ataşat extensiile.

 

Magazinele online de unde iti poti achizitiona cele mai bune extensii, cozi, peruci si bretoane din par la un raport calitate/pret gasesti aici:

extensii-clip-on-par-natural

Belher – VEZI MAGAZIN >>>>

Produsele comercializate pe www.belher.ro sunt recomandate de hairstylisti de top si preferate de majoritatea persoanelor publice din Romania si nu numai:

-> Extensii din Par Natural: extensii clip-on, extensii cusute, extensii cu banda adeziva, cozi de par atasabile, breton atasabil. Extensiile sunt realizate din Par 100% Natural Remy Indian, de cea mai buna calitate (grad 5A), iar ratia parului este de 95/5 (cea mai mare ratie existenta pe piata extensiilor de par).
-> Extensii din Fibra Sintetica termorezistenta: extensii de par clip-on, cozi de par atasabile, breton atasabil, cocuri, coronite.
-> Peruci din par natural sau peruci din par sintetic, clasice sau monofilament.
-> Aparate de coafat profesionale: placa de creponat, ondulator triplu, ondulator automat, perie electrica pentru intins parul.

extensii-coziperucipar-natural

Divisima – VEZI MAGAZIN >>>>

Toate produsele comercializate pe Divisima.com sunt garantate si recomandate de cele mai renumite saloane de coafura din tara: extensii clip-on, extensii microring, extensii cheratina, extensii cusute, extensii set deluxe clip-on, extensii sintetice, cozi par natural si sintetice, fundite de par, cocuri ocazii speciale, bretoane par natural si sintetic, peruci par natural si sintetic, cordelute impletite, accesorii extensii, produse ingrijire extensii.

 

Extensii, cozi, peruci si bretoane, extensii clip on par natural ieftine,extensii clip on pret,extensii par natural clip on full head,extensii par natural clip on bucata,extensii par natural,extensii par natural clip on, extensii de par ieftine, extensii par natural pret, extensii par natural ieftine, extensii par natural microring, cozi de par ieftine,cozi par natural ,coada par natural, cozi de par natural cu bentita, cozi de par natural cu cleste, cozi de par, cozi par natural ondulate, breton par natural cu calota, breton par natural pret,bretoane aplicabile,bretoane false, breton fals ieftin,breton fals par natural,bretoane par natural, cocuri ocazii speciale, cozi par natural, extensii cheratina, extensii clip-on, extensii cusute, extensii microring, extensii set deluxe clip-on, extensii sintetice, peruci par natural, magazine online extensii par