Acasă Femei Extensii, cozi, peruci si bretoane din par | Cele mai bune preturi

Extensii, cozi, peruci si bretoane din par | Cele mai bune preturi

1773
0

Extensii, cozi, peruci si bretoane din par natural sau artificial

Nimic nu este mai pretios pentru frumusetea si imaginea de sine unei femei decat podoaba capilara.

In cazul in care iti doresti o schimbare de stil, extensia de par poate fi solutia potrivita pentru tine. Procedeul presupune lungirea firelor din par prin prinderea unor fire de par noi de cele care exista deja. Parul care se ataseaza celui existent este par natural, netratat chimic si nu trebuie aplicat pe un par mai scurt de 10 centimetri de la radacina firului de par.

Cu ceva timp în urmă extensia părului era un răsfăţ doar pentru celebrităţi şi oamenii bogaţi, acum însă, fiecare poate beneficia de această procedură pentru a-şi schimba propriul stil.

Extensiile de păr sunt confecţionate dintr-o gamă largă de fibre sintetice şi din păr uman.

Părul sintetic este în general mai ieftin decât cel uman şi se poate găsi într-o gamă largă de texturi şi culori, de la naturale până la cele mai extravagante.

Părul natural însă, este mult mai rezistent la temperaturi înalte. Deci îndreptarea termică sau ondularea va constitui o opţiune doar pentru extensiile din păr natural.

Extensiile de păr sunt uşor de îngrijit, se spală la fel ca parul natural, cu unele indicaţii. De obicei se recomandă un şampon uşor sau chiar unul pentru spălarea perucilor. Extensiile combinate din păr natural şi artificial necesită o atenţie deosibită în cazul coafării. Temperaturile înalte pot topi firele de păr artificial. În timpul pieptănatului acordaţi atenţie locului unde s-au ataşat extensiile.

Extensii, cozi, peruci si bretoane, extensii clip on par natural ieftine,extensii clip on pret,extensii par natural clip on full head,extensii par natural clip on bucata,extensii par natural,extensii par natural clip on, extensii de par ieftine, extensii par natural pret, extensii par natural ieftine, extensii par natural microring, cozi de par ieftine,cozi par natural ,coada par natural, cozi de par natural cu bentita, cozi de par natural cu cleste, cozi de par, cozi par natural ondulate, breton par natural cu calota, breton par natural pret,bretoane aplicabile,bretoane false, breton fals ieftin,breton fals par natural,bretoane par natural, cocuri ocazii speciale, cozi par natural, extensii cheratina, extensii clip-on, extensii cusute, extensii microring, extensii set deluxe clip-on, extensii sintetice, peruci par natural, magazine online extensii par

Articolul precedentIncaltaminte New Balance – Femei, Barbati, Copii
Articolul următorReduceri de pana la 40% la Sutiene