Acasă Barbati Desigual Outlet Online | Haine, incaltaminte, genti si decoratiuni casa

Desigual Outlet Online | Haine, incaltaminte, genti si decoratiuni casa

1865
0

Desigual este caracterizat de design-ul diferit, optimist si colorat. Compania a pornit pe piata in anul 1984 sub sloganul “Desigual, nu e la fel”.

La frageda varsta de 20 de ani, Thomas Meyer, originar din Elvetia, a prevazut un viitor in care oamenii se imbraca intr-un mod diferit in care accesoriile si gentile de mana ajuta la generarea de sentimente pozitive, la preturi accesibile pentru toti.

Din acest vis, Desigual a luat nastere pe deplin in 1984. Frenezia pentru Desigual a emanat pozitivism, inovare si distractie inca de atunci.

Echipa Desigual asculta la ceea ce-si doresc clientii lor, imparte buna dispozitie si raspandeste modele entuziaste.

Desigual creeaza genti si accesorii cu o pasiune ce emotioneaza. Diferitele utilizari ale culorilor si modelelor emana fericire, optimism si energie in fiecare cusatura, aceasta fiind greu de ignorat.

Gentile de mana Desigual impartasesc aceeasi creativitate, culoare si mesaj dupa care femeia de zi cu zi tanjeste. Comunica-ti fericirea prin culoare!

Produsele de bază Desigual sunt reprezentate de hainele și accesoriile diferite, colorate, care umplu de energie iar combinațiile îndrăznețe de culori, modelele mozaic, broderiile, decorurile, precum și designul surprinzător te fac să nu treci nepăsător pe lângă colecțiile Desigual.

Tags: outlet desigual romania, rochii Desigual, reduceri haine desigual, genti desigual,lenjerii de pat desigual,lenjerii desigual,haine desigual ieftine, desigual romania,desigual online shop,desigual romania online,desigual outlet,desigual online, accesorii desigual, incaltaminte desigual, decoratiuni casa desigual, incaltaminte desigual

Articolul precedentPantofi Barbati Online – Reduceri
Articolul următorPaltoane Dama Reduceri | Outlet Online