Acasă Barbati Desigual Outlet Online | Haine, incaltaminte, genti si decoratiuni casa

Desigual Outlet Online | Haine, incaltaminte, genti si decoratiuni casa

2744
0

Desigual este un brand care se remarcă prin designul său diferit, optimist și plin de culoare. Compania a fost fondată în 1984, cu un slogan sugestiv: „Desigual, nu e la fel”. La acea vreme, Thomas Meyer, originar din Elveția și în vârstă de doar 20 de ani, a prevăzut un viitor în care oamenii se vor îmbrăca într-un mod diferit, iar accesoriile și gențile de mână vor ajuta la generarea de sentimente pozitive, la prețuri accesibile pentru toți.

Din acest vis, Desigual a luat naștere în 1984 și de atunci, a emanat pozitivism, inovație și distracție. Echipa Desigual își ascultă clienții, împărtășește bucuria și răspândește entuziasm.

Desigual creează genți și accesorii cu o pasiune ce emoționează. Diferitele utilizări ale culorilor și modelelor emană fericire, optimism și energie în fiecare cusătură, fiind greu de ignorat. Gențile de mână Desigual transmit aceeași creativitate, culoare și mesaj după care femeile tânjesc  zi de zi. Comunicați fericirea prin culoare!

Produsele de bază ale Desigual sunt reprezentate de hainele și accesoriile diferite și colorate, care sunt pline de energie. Combinarea îndrăzneață de culori, modelele de mozaic, broderiile, decorurile, precum și designul surprinzător fac colecțiile Desigual greu de ignorat.Desigual este un brand ce aduce culoare și energie în moda, inspirând oamenii să își exprime personalitatea prin stilul vestimentar. Prin utilizarea culorilor și a modelelor îndrăznețe, Desigual creează o lume optimistă și pozitivă, plină de bucurie și entuziasm.

Desigual a devenit cunoscut pentru utilizarea culorilor puternice și a modelelor de inspirație etnică în designul său. Brandul și-a câștigat popularitatea la nivel mondial, fiind prezent în peste 100 de țări și având peste 500 de magazine proprii sau partenere.

În plus, Desigual este implicat activ în proiecte de responsabilitate socială și mediu. Brandul promovează practicile sustenabile și etice în întregul sau lanț de aprovizionare și s-a angajat să reducă amprenta de carbon prin utilizarea energiei regenerabile și a ambalajelor reciclabile.

În ceea ce privește moda, Desigual a evoluat de la haine și accesorii la îmbrăcăminte pentru sport și încălțăminte. Compania a lansat o colecție de îmbrăcăminte sportivă în 2015, cu modele colorate și confortabile pentru toate activitățile sportive.

În concluzie, Desigual este un brand care se remarcă prin designul său inovator și plin de culoare, dar și prin angajamentul său față de responsabilitatea socială și mediu. Brandul continuă să evolueze și să exploreze noi modalități de a aduce entuziasm și bucurie în moda și cultura contemporană.

 

Tags: outlet desigual romania, rochii Desigual, reduceri haine desigual, genti desigual,lenjerii de pat desigual,lenjerii desigual,haine desigual ieftine, desigual romania,desigual online shop,desigual romania online,desigual outlet,desigual online, accesorii desigual, incaltaminte desigual, decoratiuni casa desigual, incaltaminte desigual

Articolul precedentPantofi Barbati Online – Reduceri
Articolul următorPaltoane Dama Reduceri | Outlet Online