Acasă FASHION TRENDING Cum sa te imbraci ca sa pari mai slaba?

Cum sa te imbraci ca sa pari mai slaba?

635
0

Cum sa te imbraci ca sa pari mai slaba?

Multe femei își doresc să pară mai slabe, iar hainele pe care le aleg pot juca un rol important în această privință. Însă, nu trebuie să te gândești doar la cum să te ascunzi sub hainele largi, ci și la cum să îți scoți în evidență trăsăturile și să arăți bine în hainele tale. Iată câteva trucuri despre cum să te îmbraci pentru a părea mai slabă.

drmax.ro/

Alege haine potrivite pentru dimensiunea ta – unele femei aleg haine prea largi în speranța de a ascunde kilogramele în plus, însă acest lucru poate avea efectul opus. Hainele prea mari pot face să pari și mai plină decât ești. Pe de altă parte, hainele prea mici pot accentua zonele problematice ale corpului. Prin urmare, este important să alegi haine care se potrivesc perfect dimensiunii tale și să eviți să porți haine prea largi sau prea strâmte.

Optează pentru culori întunecate – culorile întunecate, precum negrul, albastru marin sau gri, au efectul de a subția silueta. Culorile mai deschise pot face să pari mai plină decât ești, în timp ce culorile întunecate pot crea iluzia de subțiere.

Alege haine cu linii verticale – hainele cu dungi sau modele cu linii verticale pot crea iluzia de subțiere și înalțare. În plus, aceste linii pot accentua silueta și pot face să pari mai înaltă și mai subțire.

belher.ro

Accentuează talia – îmbrăcămintea cu talia marcată poate fi o alegere excelentă pentru a subția silueta. De exemplu, o rochie cu o curea la talie poate evidenția cea mai mică parte a corpului și poate crea o iluzie de subțiere.

Alege țesături cu textură – hainele cu textură pot crea o iluzie de subțiere, în special dacă au o textură subțire și fină. De exemplu, hainele din bumbac sau lână pot fi o alegere excelentă pentru a subția silueta și a arăta mai bine în vestimentatia aleasa.

În concluzie, alegerea hainelor potrivite poate fi o modalitate excelentă de a subția silueta și de a arăta mai bine. Dacă alegi haine care se potrivesc perfect dimensiunii tale, culori întunecate, linii verticale, talie marcată și țesături cu textură, poți crea iluzia de subțiere și poți arăta grozav în hainele alese.

answear.ro

Articolul precedentCum arata o femeie cu stil?
Articolul următorTop Parfumuri Femei 2023