Acasă Blugi Blugi Dama Online

Blugi Dama Online

1578
0

Blugii peticiţi cu denim de nuanţe şi texturi foarte variate au călătorit în timp pentru a reveni pe podiumul de modă in tendintele acestui an.

La fel de variate sunt opţiunile şi în privinţa texturilor pentru denim: de la blugii rigizi şi până la materialul fluid. De altfel, toate aceste ţesături se pot regăsi într-o singură pereche de jeanşi, fiindcă moda anilor ’90 se întoarce în dulapurile de haine.

Blugii evazaţi revin şi în acest an putând fi combinaţi cu diferite ţinute, casual sau elegante. În ţinute de zi ei pot fi purtaţi cu vestă sau geacă tot din denim, cu adidaşi sau sandale cu toc. La ocazii speciale sau seara blugii evazaţi pot fi combinaţi cu o bluză elegantă, un top  sau o  cămaşă şi pantofi cu toc.

Jeansii foarte lungi sunt potriviti şi femeilor scunde sau celor care nu au picioare lungi, dar cu condiţia să fie purtaţi cu tocuri înalte.

Blugii cu talia înaltă inca nu s-au demodat. Sunt preferaţii vedetelor, iar dacă ai unele imperfecţiuni, reuşesc să ţi le mascheze. O pereche de blugi cu talie înaltă, n-ar trebui să lipsească din garderoba niciuneia.

Popularul denim, este unul dintre materialele-vedetă ale acestui an. Varietatea pieselor vestimentare din denim, propusă de marile case de modă, este mai mare decât oricând în acest an.

Fustele de bulgi revin, în tendinţele acestui an, de la modelele foarte scurte şi franjurate, până la cele maxi.

Gențile, rucsacurile și chiar pantofii din denim vor ajunge din nou la apogeu în această vară.

Tags:blugi dama, blugi dama online, blugi rupti, blugi peticiti,  denim, blugi evazati, vesta jeans, geaca jeans, jeansi lungi, blugi cu talie inalta, fusta blugi, sneakers jeans, incaltaminte blugi, blugi femei la moda, jeansi slim femei, jeans femei, jeans femei, pantalon jeans femei, rochii blugi, rochii jeans, salopeta jeans, salopeta blugi

Articolul precedentModa pentru Copii – Tendinte
Articolul următorModa pentru copii – Tendintele Anului Baieti