Acasă Barbati Incaltaminte New Balance – Femei, Barbati, Copii

Incaltaminte New Balance – Femei, Barbati, Copii

1330
0

Istoria veche de peste o sută de ani a brandului NEW BALANCE a început în anul 1906 la Boston, atunci când William J. Riley a descoperit arcul de sprijin, care îmbunătățea în mod vizil confortul purtării pantofilor și stabilitatea piciorului. Astăzi NEW BALANCE este unul dintre producătorii de marcă de încălțăminte sportivă.Filozofia brandului, „Asculta, invata si rafineaza”, se afla la baza creatiilor sale, care asigura nu doar performanta ci si confort optim si durabilitate.
Pentru a raspunde cerintelor clientilor obisnuiti, dar si ale atletilor de performanta, New Balance ofera incaltaminte si imbracaminte adecvate pentru toate marimile si dimensiunile. Accentul pus pe tehnologie si metode inovatoare de productie este vizibil in calitatea tuturor articolelor create.

În 1976, New Balance 320 a fost considerat cel mai performant adidas din lume. O dovadă a dedicării firmei pentru acest aspect inovativ este faptul că lansează cele mai multe variante de lățime pentru fiecare dintre modelele sale. Dacă vrei să te bucuri de stabilitatea piciorului și de confort dus la răsfăț de către încălțăminte, recomandăm New Balance. Vei găsi modele, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici. De asemenea, recomandăm să îi testezi, imediat după achiziție, la o tură de alergat în parc.Renumita si pentru puternicul sau angajament social, aceasta companie cu sediul in Boston ramane pana astazi fidela unui set de valori ce include integritatea, munca in echipa si respectul total fata de clienti.

Standardul de calitate înalt al produselor New Balance este menţinut şi prin gama largă de mărimi şi forme, din care oricine – utilizator normal sau atlet de performanţă – îşi poate alege perechea de pantofi care îi vine cel mai bine.

Articolul precedentCamasi si Costume Barbati
Articolul următorExtensii, cozi, peruci si bretoane din par | Cele mai bune preturi