Acasă Carti Te-a sedus și s-a dus. Cum schimbi povestea

Te-a sedus și s-a dus. Cum schimbi povestea

158
0

„Te-a sedus și s-a dus. Cum schimbi povestea” este o carte excelentă pentru femeile interesate să înțeleagă comportamentul bărbaților în relațiile amoroase. Autoarele, Natașa Alina Culea, coach de dezvoltare personală și autoare Bookzone, și psihologul Gabriela Presadă, oferă răspunsuri la întrebări comune, ajutându-le pe cititoare să interpreteze anumite comportamente ale bărbaților și să identifice semnele care arată clar dacă un bărbat este interesat sau nu de o relație serioasă.

Cumpara cartea „Te-a sedus și s-a dus. Cum schimbi povestea” de AICI >>>

Cartea este bine documentată și este scrisă cu umor, concentrându-se pe ceea ce femeile trebuie să facă pentru a-și păstra încrederea în sine și pentru a alege ceea ce este mai bine pentru fericirea lor. Autoarele oferă sfaturi și instrumente practice pentru a identifica semnele unei relații toxice sau a indisponibilității emoționale a unui bărbat și pentru a lua decizii corecte în ceea ce privește relația cu acesta.

În cartea „Te-a sedus și s-a dus. Cum schimbi povestea”, sunt abordate subiecte importante, cum ar fi cum să interpretezi anumite comportamente ale bărbaților, cum să afli dacă un bărbat vrea o relație serioasă sau doar o aventură, sexul la prima întâlnire și modul în care bărbații se poartă cu femeile cu care vor o aventură sau cu cele cu care vor o relație serioasă.

Autoarele subliniază importanța recunoașterii semnelor unei relații toxice sau a indisponibilității emoționale a unui bărbat și a luării deciziilor potrivite pentru a păstra sănătatea emoțională și fericirea în viața personală. Cartea este scrisă pe un ton optimist și inspirațional, încurajând femeile să ia controlul asupra vieții lor și să aleagă ceea ce este mai bun pentru ele.

În general, „Te-a sedus și s-a dus. Cum schimbi povestea” este o carte excelentă pentru femeile care caută să înțeleagă comportamentul bărbaților și să ia decizii mai bune în ceea ce privește relațiile amoroase. Autoarele oferă un ghid practic și informativ, care le încurajează pe cititoare să aibă încredere în propriile instincte și să ia decizii corecte pentru a-și îmbunătăți viața personală.

edituratrei.ro

Articolul precedentCalea Vindecării. Pacea dintre Inimă şi Minte
Articolul următorSuccesul se Construiește Pas cu Pas