Acasă Brand Femei Haine Outlet Online – Romania | REDUCERI

Femei Haine Outlet Online – Romania | REDUCERI

34
0

haine-ichi-outlet-romania

 

ICHI se adreseaza fetelor sofisticate, adepte ale stilului urban. Brandul este recunoscut pentru articolele sale feminine si accesibile, pentru multitudinea de stiluri pe care le promoveaza, pentru felul sau unic de a combina materialele, formele si culorile. ICHI face parte din portofoliul brandului de succes DK Company A/S.

Femeia care poartă ICHI, este întotdeauna cu un pas înaintea modei convenţionale, este independentă şi combină cu bucurie stilurile, indiferent de reguli şi tradiţie.

Design-urile imprimeurilor sunt realizate manual și subliniază o amprentă personală care demonstrează unicitatea și frumusețea acestui brand.  Nu doar acestea sunt ingredientele succesului Ichi, ci și implicarea clienților în procesul de dezvoltare al brandului. De la început, aceștia și-au dorit în mod deosebit să asculte și să împlinească așteptările femeilor. Ichi vorbește cu toate femeile, de orice vârstă, cât timp sufletul și mintea rămân tinere și energice. Ichi caută toate femeile curajoase, încrezătoare, care vor să se distingă în mulțime.
outlet-ichi-romania
Marca îşi caută inspiraţie în toată lumea şi foloseşte combinaţii neconvenţionale de materiale, forme, culori şi imprimeuri.

Brandul ofera in fiecare an sase colectii principale, impartite in colectii lunare, denumite Palette Collection.
Designul sau emblematic este usor de purtat, iar stilurile promovate de ICHI sunt confortabile si sofisticate in acelasi timp.