Geci si Jachete Barbati

 

Geci si Jachete Barbati | Gecile si jachetele sunt piese indispensabile in sezonul rece. Mai groase, mai subtiri, mai lungi sau mai scurte sunt acele elemente fara de care nu poti trece peste temperaturile negative din timpul iernii.

In acest sezon, se pune accent in primul rand pe confort, insa sunt importante si elementele estetice care permit realizarea unor tinute deosebite. In aceast an sunt in trend modelele simple care completeaza tinutele minimaliste, insa se remarca un interes crescut si pentru modelele de geci barbati cu elemente numeroase care creaza tinute deosebite.

Geci si Jachete Barbati | Jacheta stil palton

Acest tip de jacheta este popular in special in mediul business. Mai practica decat paltonul clasic, mai lejera decat sacoul de iarna, jacheta stil palton, este o piesa esentiala. Are aspectul elegant si pastreaza starea sporita de confort. Pentru un plus de versatilitate sunt recomandate modele in culori neutre. Acestea sunt usor de potrivit cu pantaloni din lana, camasa business si pantofi moderni din piele fina. O asemenea piesa imbogateste o garderoba moderna si eleganta.

Geci si Jachete Barbati | Jacheta de iarna

Cele mai multe modele de jachete barbati de iarna sunt prevazute cu incarcatura speciala care asigura confort termic ridicat. Sunt bine croite pentru a asigura un look modern si in cele mai geroase zile ale anului. Au un design special si sunt usor de integrat in tinutele relaxante. Cele mai indraznete modele de jachete au culori puternice si decoratii deosebite, fapt pentru care pot fi usor integrate si in outfturile de sport si drumetie. Jachetele de iarna, alaturi de pantaoni grosi si bocanci imblaniti, constituie outfituri perfecte pentru sanius, patinaj sky si drumetii.

Alege jachete de iarna bogate in culori dinamice, te vei bucura de tinute deosebite, lipsite de monotonie.

 

fashiondays.ro

ecco-shoes.ro

ReadyToWear.ro

Comments are closed.