Acasă Barbati Ecco Shoes Romania

Ecco Shoes Romania

28
0

 

ecco incaltaminte femei

ECCO – cea mai CONFORTABILA incaltaminte pentru femei, barbati si copii.

Înfiinţat în anul 1963 in Danemarca, ECCO este unul dintre primii 3 producători de încălţăminte din lume si este singurul producător de încălţăminte care controlează totul: de la selectarea materiei prime – până la livrarea produselor în magazine.

ECCO sunt inspirate din natură și îmbină întotdeauna simplitatea elegantă cu stilul clasic. Caracterul unic al încălțămintei ECCO se bazează pe liniile curate, pielea frumoasă și cele mai bune materiale.
incaltaminte ecco barbati
Totul incepe in centrul de creatie de la ECCO. Designerii ECCO cauta surse de inspiratie in mai multe locuri- in moda, arta, arhitectura si industria masinilor- si, bineinteles, sunt atenti la ce se intampla in societate. Cu toate acestea, ei sunt influentati de design-ul scandinav, de natura inconjuratoare si de mostenirea ECCO. Nici un pantof nu pleaca din departamentul de creatie fara a se verifica cat este de usor, moale, flexibil, confortabil sau potrivit. ECCO infrunta constant limitele de confort, design inovativ si cea mai buna calitate de pe piata. Acest lucru necesita dezvoltarea de produse fara compromisuri, fiecare detaliu legat de design si productie fiind atent planificat si monitorizat.
ecco-incaltaminte-copii
Prin urmare, ECCO a ales sa controleze intregul proces de fabricatie, de la prelucrarea materiilor prime si pana la livrarea produselor catre clienti.

reduceri incaltaminte ecco

ecco shoes outlet online, ecco shoes, ecco shoes Romania, ecco shoes outlet, incaltaminte dama, incaltaminte online, incaltaminte barbati, incaltaminte copii, pantofi, incaltaminte piele, magazin incaltaminte, pantofi ecco, ecco romania, ecco outlet,ecco incaltaminte femei, incaltaminte ecco barbati, ecco incaltaminte copii, reduceri incaltaminte ecco