Acasă Barbati Colectia ECCO pentru barbati Toamna – Iarna 2014

Colectia ECCO pentru barbati Toamna – Iarna 2014

30
0

Ecco-Shoes.ro
Toamna 2014 înseamnă reîntoarcerea la natură, acest spaţiu care fascinează prin contrast şi eclectism. Aceasta este şi tema colecţiei ECCO toamnă 2014 pentru bărbaţi, o colecţie care se adresează spiritelor libere şi active ce apreciază încălţămintea inovativă, modernă şi confortabilă.

De altfel, pentru ECCO, natura a fost principala sursă de inspiraţie în ultimele sezoane, iar pentru această toamnă retailerul danez explorează noi aspecte ale mediului în care trăim. În ziua de azi, străbatem lumea în lung şi-n lat, fizic şi virtual, acumulând noi şi noi experienţe.
Smartphone-urile, tabletele şi laptop-urile ne oferă posibilitatea de a fi “wireless”,rămânând totodată conectați, atât între noi, cât și cu tot ceea ce ne înconjoară.

Suntem deschişi către inovaţie, dar totodată preţuim tradiţiile şi le purtăm cu mândrie:autenticitatea, confortul şi calitatea au devenit criteriile în funcţie de care alegem produsele care ne definesc, iar ECCO a ţinut întotdeauna să ofere încălţăminte autentică şi confortabilă de cea mai bună calitate.

Esenţiali în garderoba de toamnă, pantofii ECCO Findlay vor da o notă sofisticată ţinutelor tale,indiferent că preferi blugii sau costumele. Disponibili atât în varianta de ghete Chelsea, cât şi ca
pantofi clasici, ECCO Findlay combină designul clasic cu detalii unice precum pielea de căprioară în nuanţe calde, inspirate de cromatica toamnei.

Vezi Colecţia ECCO pentru bărbaţi Toamnă – Iarnă 2014