Acasă Barbati Camasi si Costume Barbati la Comanda Bucuresti

Camasi si Costume Barbati la Comanda Bucuresti

38
0

Un vechi proverb spune ca “Nu haina face pe om!”. Nimic mai adevarat… cata vreme ne referim la caracterul omului, am spune noi. Cu toate acestea, in secolul al XXI-lea, hainele au devenit o industrie, bazata in special pe nevoia fiecarui individ de a transmite un mesaj prin alegerile vestimentare: “Sunt puternic”, “Sunt stilat” sau, din contra, “Sunt rebel” – oricare ar fi mesajul, acesta defineste personalitatea purtatorului in raport cu ceilalti, inca din primul moment.

Costume Barbati la Comanda Bespoke Suit

In acceptiunea celor mai multi dintre noi, prima impresie conteaza. Si cum altfel poti crea o prima impresie, daca nu si prin vestimentatie?

CostumeCamasi.ro se adreseaza barbatilor care doresc sa transmita un puternic mesaj de stil si eleganta, atat la birou, cat si in viata de zi cu zi.

CostumeCamasi.ro are o traditie de peste 10 ani pe piata din Romania, producand si comercializand marcile proprii Gratie Filipeti si Camicia, marci inregistrate la Oficiul Roman pentru Inventii si Marci.

costume barbati made to measure bucuresti

Pentru CostumeCamasi.ro fiecare client este la fel de important. Tocmai de aceea oferim produse lucrate exclusiv in Romania, de cea mai buna calitate, la preturi pe care le veti gasi foarte accesibile.

CostumeCamasi.ro abordeaza segmentele de imbracaminte pentru barbati “wear-to-work” si “business casual”, tinute in pas cu moda, combinatia ideala intre casual si office.

costume la comanda bucuresti, costume ceremonie la comanda,rever comanda, sacou la comanda,costume barbati ,costume barbati nunta, costume pe comanda, contract comanda costum, costum alb, costume mire, costume pe comanda, ceremony, costume business, bespoke, made to measure, mens suits bucharest, camasa la comanda, camasi barbati elegante, Bespoke Suit, costume bespoke preturi, made to measure barbati, haine made to measure, made to measure romania, costume made to measure bucuresti