Acasă Femei Blugi Teleshopping – Slim’ n Lift Caresse Jeans

Blugi Teleshopping – Slim’ n Lift Caresse Jeans

73
0

blugi_teleshopping

Vă plac blugii designerilor celebrii? Visaţi ca fiecare pantalon să fie atât de moale şi comod ca legging-şii/colanţii dumneavoastră preferaţi? Mulţumită recunoscutei firme pentru modelarea corpului Slim’ n Lift, de acum nu mai trebuie să alegeţi între comod şi modern/trend.

Vă prezentăm Caresse Jeans,care vă asigură stilul de blugi la modă pe care îl visaţi, confortul de care aveţi nevoie, precum şi efectul de slăbire, de modelare a corpului, toate odată/în acelaşi timp.

Aceasta este una dintre cele mai incredibile descoperiri în lumea modei, de la apariţia blugilor!

Fiţi elegant!
Îmbrăcaţi-vă comod!
Mişcaţi-vă liber!
Fiţi trend/la modă, atrăgător şi şiluet!

ŞTERGEŢI GRANIŢELE DINTRE CONFORT ŞI MODĂ!

Caresse Jeans arată ca blugii, dar sunt extrem de moi, din material elastic, şi comozi ca legging-şii/colanţii dumneavoastră preferaţi. Dar spre deosebire de colanţi, Caresse Jeans acoperă şi colăceii de grăsime. Vopsitul tridimensional şi culoarea vă poate face elegant!

DESIGN DEOSEBIT

În talie sunt mai înalţi şi mai laţi, decât în cazul blugilor obişnuiţi. Vă face abdomenul mai frumos, nu vă taie în talie, şi nici grăsimile nu se mai revarsă peste pantalon. Un alt avantaj este că nu strănge, în schimb ridică fesele. Dă formă şoldurilor, coapselor şi scoate în evidenţă forma picioarelor. Vă puteţi simţi mai siluet şi mai sexi. Sunt atât de comozi, încât îi veţi purta toată ziua cu plăcere!

Este o combinaţie între stilul trendy de blugi cu comoditatea legging-şilor/colanţilor cu efect imediat de slăire şi modelare a corpului.

CU TEHNOLOGIA SlimFlex

Mulţumită tehnologiei SlimFlex, Materialul se mulează perfect pe corp/ urmează perfect linia corpului, ceea ce vă face să vă simţiţi mai suplu, la fel ca în blugii strâmţi. Spre deosebire de blugii strâmţi, Caresse Jeans sunt uşor de îmbrăcat, deoarece sunt confecţionaţi dintr-un material deosebit de moale, mai mult nu taie corpul în două!

ÎN COLET CADOURI

Dacă acum comandaţi revoluţonarul Slim’ n Lift Caresse Jeans, vă facem cadou încă 2 bucăţi Slim’ n Lift Caresse Jeans. În acest fel 3 bucăţi Slim’ n Lift Caresse Jeans vor fi ale dumneavoastră, în culori trendy: albastru, negru şi gri, la un preţ incrdedibil de mic! NU rataţi această ocazie unică!

Vezi AICI Blugi Slim Fit Dama