Acasă Femei Beauty Salonul Frecventat de Vedete – Promotii Spectaculoase

Beauty Salonul Frecventat de Vedete – Promotii Spectaculoase

74
0

julia_jiani_iuliana_marciuc_miaela_gurau

Situat in centrul Bucurestiului, pe Calea Victoriei ( la 2 minute de Piata Unirii), BioTheCare Estetica, iti pune la dispozitie tehnologie de ultima generatie, produse si servicii in materie de remodelare corporala si faciala.

Tratamentele non-invazive, revolutionare oferite de BioTheCare Estetika sunt: remodelare corporala fara bisturiu (cavitatia si lipoliza cu laser – alternativa liposuctiei), anticelulitice, reafirmare si tonifiere, drenaj limfatic, epilare definitiva IPL, fotointinerire, fotoepilarea cu lumina pulsata, terapia cu vibratii, microdermabraziune, mezoterapie virtuala, radiofrecventa (unipolara si bipolara) – alternativa liftingului facial si mult mai multe. Tratamentele salonului de remodelare si slabire Biothecare Estetika Bucuresti, fie ca sunt corporale sau faciale, sunt personalizate si monitorizate medical online de echipa “Medical Suport System“.

Centrul de Remodelare Corporala si Faciala BiotheCare Estetika   este freventat de vedete tv autohtone din showbizul romanesc, dar si de persoane care apreciaza frumosul si calitatea serviciilor oferite.

Biothecare Estetika este prezenta in peste 200 de centre in lume , este primul in Bucuresti, cu echipamente care indeplinesc toate standardele de calitate si de siguranta cerute de reglementarile europene. Se afla in varful topului celor 10 francize cu cea mai mare proiectie realizat de Franciza Plus.

De asemenea, centrul utilizeaza o metoda exclusiva de diagnosticare gratuita. Fiecare client beneficiaza de suport medical si de schema de tratament personalizata.

jurnal_de_clienta_marina_almasan

Despre proceduri:

Lipolysis foloseste terapia laser de intensitate scazuta, fara durere si fara chirurgie.

Este un tratament non-invaziv, sigur si eficient. Se poate aplica in toate zonele unde exista grasime, cu sau fara flaciditate.

Cavitatia  – reprezinta in momentul actual cea mai eficienta metoda de combatere a celulitei si a adipozitatii, cu rezultate echivalente liposuctiei chirurgicale.

Tratamentul foloseste ultrasunetele pentru a penetra straturile superficiale ale pielii si a ajunge la straturile adipoase (celule grase). Ultrasunetele creaza microbule cu efect de vacuum pentru celulele grase care se sparg, se transforma intr-o substanta lichida ce este usor indepartata din corp folosind sistemul limfatic si urinar.

Presoterapia  – este o metoda relativ noua cu program de slabire si cu program de drenaj limfatic.

Presoterapia reactiveaza circulatia sanguina si limfatica, stimuland drenajul limfatic si implicit eliminarea toxinelor acumulate in organism. Recomandata si pentru probleme de reumatism, dureri de cap si retentie de lichide.

Acesta este un tratament care are efect maxim dupa tratamentul de cavitatie deoarece expulzeaza grasimea lichida din corp.

Power Plate – antrenament pe baza de vibratii mecanice, care a marcato revolutie in industria frumusetii, sportului si wellness-ului.

Power Plate genereaza de la 30 la 50 de reflexe pe secunda (Reflex Tonic Oscilant), antrenand intre 95% si 97% din fibra musculara, inclusiv muschiul coloanei vertebrale si muschii pelvisului, care in general sunt mai greu de stimulat.

Tehnologia Power Plate se bazeaza pe principiul modificarii factorului acceleratie, in locul factorilor masa si greutate, exercitand o presiune mult mai mica pe ligamente si pe sistemul osos.

Rezultate incredibile in cel mai scurt timp, fara antrenamente lungi si istovitoare!Tehnologia Power Plate a fost folosita si recomandata cu incredere de numeroase celebritati: Madonna, Claudia Schiffer, Natalie Imbruglia si multi altii!

Pentru fiecare client se intocmeste o fisa medicala, se fac poze “Inainte si Dupa” la diferite stadii ale tratamentului.

Produsele cosmetice bio (organice) au in compozitie substante inovatoare, eficiente si active (folosite pe piata internationala) incluzand: vitaminele A, C si E, acizi hialuronici, colagen, acid Kojic, extract de ulei de macese, aloe vera, extract de Ruscus si crema de protectie solara.

Toate produsele sunt obtinute in laboratoarele proprii din Granada, Spania.

reduceri_remodelare_corporala

Tags: centru de remodelare corporala, centru de remodelare faciala, fotoepilarea cu lumina pulsate , lipoliza cu laser ,radiofrecventa, cavitatie,  presoterapie, terapia cu vibratii, electrostimulare, termocuverta Body Wrap , mezoterapie , microdermabraziune cu diamant, tratamente de estetica faciala, beauty salon, salon de top, salon masaj, salon infrumusetare, salon coafura, salon cosmetica, salon de infrumusetare, vedete romania, vedete din romania, despre vedete, vedete tv, beauty center, Centrul de Remodelare Corporala si Faciala, Fotoepilarea cu lumina pulsate , lipoliza cu laser ,radiofrecventa, cavitatie, , presoterapie, terapia cu vibratii, electrostimulare, termocuverta Body Wrap , mezoterapie , microdermabraziune cu diamant, tratamente de estetica faciala, promotii, promotii saloane, promotii  beauty salon, promotii salon infrumusetare, promotii remodelare corporala, promotii tratamente faciale, salon cu produse bio, cosmetice bio, cosmetice organice, salon cu produse organice, cel mai bun salon din Bucuresti, vedete nemachiate, poze vedete, vedete online, vedete care au slabit, saloane frecventate de vedete